fbpx

The Fine Wine Gang: ongewone wijn, buitengewone kennis

18.06.2024

Sinds kort bezig met de veroveringstocht van België: The Fine Wine Gang. Antwerpen, Durbuy en Huizingen zijn al voor hun lichtjes excentrieke charme gevallen. En ze zijn nog lang niet klaar. 

Een wijnwinkel met een unieke selectie aan wijn én altijd iets om te beleven, dat is de belofte van The Fine Wine Gang. Helpen mee aan deze selectie: Antoine Lehebel en Stijn Van Der Beken. Twee sommeliers die hun strepen hebben verdiend in sterrenrestaurants in binnen-en buitenland.

Een willekeurige greep uit het aanbod: Blanc de Blancs van Gusbourne, Malvar van Raíces Ibéricas, K-Volve van Garofoli,  New Chapter van Lenzmark Wines, Touriga Nacional van Quinta dos Carvalhais en Bandol Rosé van Hecht & Bannier.

(lees verder onder de foto)


Wijn uit het juiste glas, maakt het verschil

Wijn is voor The Fine Wine Gang een beleving. Daarom gaat er ook aandacht naar het glazenassortiment. Want wijn drinken uit het juiste glas, maakt het verschil. De keuze voor het gamma van Riedel was dan ook snel gemaakt. Daarnaast vind je ook spirits (o.a. Tanaka sake, Spiritus Rex), een alcoholvrije selectie en sigaren in hun assortiment.

Die beleving krijg je mee in hun shops. Je kan er altijd iets proeven, ontdekken en aan je wijnkennis timmeren. Je kunt er dagelijks terecht voor verschillende tastings of nog een diepere duik nemen en je inschrijven voor een masterclass.

Ontdek alles over The Fine Wine Gang op www.finewinegang.be of ontdek hun universum in de winkel van Antwerpen, Durbuy of Huizingen.


Bestel online en krijg 10% korting

Goed nieuws, sinds kort kan je deze unieke wijnen ook tot bij je thuis laten leveren. Schrijf je in via deze link en en krijg 10 procent korting op je bestelling!

Ander nieuws

Bekijk alle
chevron-down