fbpx

Belgovino presents (XI): Bodegas y Viñedos Tabares4

11.09.2023

Tabares4

Tabares4.wine is een origineel Belgisch initiatief op Tenerife, waar volledig natuurlijk en artisanaal wordt gewerkt, zowel in het veld (manuele oogst) als in de wijnkelder. De verkoop van Tabares4 loopt ook in België via de moderne ‘korte keten’ met een eigen gekoelde wijnopslag in Herk-de-Stad. 

De 7,5 hectare wijngaarden van  Tabares4 liggen hoofdzakelijk aan de Noordzijde van Tenerife, in La Matanza-de-Acentejo in een cool-climate zone op 700 meter hoogte. De minerale, vulkanische wijnen zijn allemaal op basis van autochtone variëteiten zoals de Albillo Criollo, Baboso Negro en Blanco, Viejariego Negro en Blanco, Forestera Gomera, Listan Negro en Blanco en nog andere… 

Tabares4.wine bekommert zich ook om de promotie van de wijnen van een 20 bevriende bodega’s op de Canarische eilanden, waaronder een zeldzame tinto “El Natero” van druivenstokken van 150 jaar oud. Cata’s (wijnproeverijen) kunnen geboekt worden op uw zakelijk of privaat adres of in de wijnzaal in Donk / Herk-de-stad voor groepen vanaf 10 personen (info: 0477 831 916).

Voorgestelde wijnen

  • El Barro Tinto - Tabares4 (Peñin 91/100)
  • La Vica Tinto - Tabares4 (Peñin 91/100)
  • La Orantia Blanco - Tabares4 - Albillo Criollo
  • Listan Blanco Les Pelados 1300m - Tabares4
  • Domingo/Cariñoso Rosado - Tabares4 - Listan Negro

Regio: Canarische eilanden – Tenerife

Voor meer info op de website, klik hier

Contact: hello@tabares4.wine

Voor meer info over Belgovino zelf, klik hier.

Ander nieuws

Bekijk alle
chevron-down